20 May
20May

Havermoutpap met appel en kaneel

  • 2 personen
  • 0-15 minuten

Ingrediënten

  • 400 ml melk
  • 40 gram havermout (8 eetlepels)
  • ½ appel
  • kaneel

Bereiding

  1. Breng de melk met de havermout aan de kook. Kook de havermout onder af en toe roeren in 2 minuten gaar. Laat de pap nog 2 minuten staan.
  2. Was het stuk appel en snijd het in plakjes of blokjes.
  3. Schenk de pap in 2 kommen en verdeel de appel erover. 
  4. Stuif er wat kaneel over.


Avocado met ei toast 

Een heerlijke toast met avocado.

  • 1 persoon
  • 0-15 minuten

Ingrediënten

  • 1 snee geroosterd brood
  • halve avocado
  • gekookte ei
  • peper en zout

Rooster het brood en pureer de avocado. Kook het eitje halfzacht. Smeer dan de avocado uit over de toast. Doe het ei erop en snijd deze open. Top als laatste af met peper en zout.



Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.